Kangris Upsy Daisy

Född: 2015-04-03

Upsi som hon kallas, är dotter till Daisi och Plexus. Upsi är en glad, pigg och orädd liten tjej som busar mycket med Vicki och Simon.  Upsi tycker också om att killa mage och är en gullig och gosig liten tibbetjej. 
I mars 2016 ställde vi ut Upsi i Malmö där hon vann juniorklass med ck, blev bästa tik med cert och slutade som Bäst i rasen, så stolta över vår lilla tjej. 
3 mars 2018 föddes Upsis första valpkull, pappa till kullen är vår egen SE UCH Kangris Knuckle Duster. Det blev hela sju valpar, fyra tikar och tre hanar, 2 av tikarna är black & tan och resten av kullen är sobel i olika nyanser.  Upsis andra valpkull föddes den 16 januari 2020 och även då föddes sju valpar, fem tikar och två hanar. Tyvärr ville en av tikvalparna inte öka i vikt så vi fick låta henne somna in bara fem dygn gammal.  Upsis tredje kull föddes den 24 april 2021. Det var även nu sju valpar, fem hanar och två tikar. Alla valparna är sobel till färgen och alla har fått underbara hem. Vi har kvar avelsrätten på en av tikvalparna så vi hoppas hon utvecklas lika fint som vi tror. 
Upsi är fri från PRA3 via sina föräldrar.