Planerade kullar     /   Tidigare kullar

Vi väntar valpar vecka 25. Vi har parat Pippi (SE UCH Kangris Princess Peach) med Texas (Kangris Texas Parti Twister) båda två snälla och trevliga tibbar. Pippi är testad fri från PRA 3 och Texas är heriditärt fri från PRA 3, båda är ögonlysta utan anmärkningar. Texas har lämnat particolour, black/tan, sobel och rödsobel och Pippi har lämnat sobel, kan bära på anlag för particolour via sin mamma. Bilder på föräldrarna finns under deras egna sidor, klicka på namnet så kommer ni dit...

  

En valp från oss säljs enligt SKK's regler och SSTS rekommendationer, den är registrerad i SKK, veterinärbesiktigad, dolda fel försäkrad, vaccinerad och avmaskad. Med valpen följer lite foder att börja med, leksaker, valphalsband och koppel, fäll/bädd med den välbekanta mamma/syskonlukten samt en pärm med viktiga papper och information om valpen. Vi bjuder på ett års gåvomedlemsskap i rasklubben SSTS (Svensk Specialklubb För Tibetansk Spaniel. 

Vi tappar självklart inte intresset för valpen när den flyttat utan vill att våra valpköpare hör av sig med bilder och lite nyheter om valpen då och då. Vill de nya ägarna ställa ut så tycker vi det är roligt men det är absolut inget krav.

Intresserad av valp från oss eller bara nyfiken på rasen?
Välkommen att kontakta oss antingen via mail eller telefon.