Planerade kullar     /   Tidigare kullar

Vi har parat! Går allt som det ska så föds valparna omkring den 5 mars 2018. Föräldrar till kommande kull är *Knutte* SE UCH Kangris Knuckle Duster och *Upsi* Kangris Upsy Daisy. Upsi är utställd med ck, ett cert samt ett Bäst i Rasen.
Knutte har lämnat sobel i olika nyanser, silversobel, rödsobel, creme samt black & tan, Upsis föräldrar har lämnat sobel i olika nyanser, rödsobel, tricolor, particolour samt black & tan så det blir spännande att se färgerna på valparna så småningom. 
Knutte är DNA-testad fri från PRA 3 och Upsi är heriditärt fri från PRA 3 och båda är ögonlysta ua i november 2017. Knutte och Upsi är trygga, snälla och stabila hundar. Vill ni veta mer om kommande valpar, ring eller maila....

 En valp från oss säljs enligt SKK's regler och SSTS rekommendationer, den är registrerad i SKK, veterinärbesiktigad, dolda fel försäkrad, vaccinerad och avmaskad. Med valpen följer lite foder att börja med, leksaker, valphalsband och koppel, fäll/bädd med den välbekanta mamma/syskonlukten samt en pärm med viktiga papper och information om valpen. Vi bjuder på ett års gåvomedlemsskap i rasklubben SSTS (Svensk Specialklubb För Tibetansk Spaniel. 

Vi tappar självklart inte intresset för valpen när den flyttat utan vill att våra valpköpare hör av sig med bilder och lite nyheter om valpen då och då. Vill de nya ägarna ställa ut så tycker vi det är roligt men det är absolut inget krav.

Intresserad av valp från oss eller bara nyfiken på rasen?
Välkommen att kontakta oss antingen via mail eller telefon.