Planerade kullar     /   Tidigare kullar

Nu har vår lilla tjej hunnit bli hela fem veckor gammal. Hon har fått flytta in i hundrummet tillsammans med mamma Vicki. Hon ska få börja vara ute korta stunder och få träffa resten av gänget så hon blir van vid fler kompisar än bara mamma. Hon är tingad.


Söndagen den 20 september valpade Vicki. Det blev en lång utdragen valpning, efter nästan fyra timmars krystande (veterinärkontakt under tiden) föddes en död tikvalp. Vicki var så trött så i samråd med vår veterinär Per så åkte vi in till kliniken där Per och Emma mötte upp. Det beslutades om snitt för att inte utsätta Vicki för mer ansträngning än nödvändigt. Snittet gick bra och Per och Emma kom ut med en groggy Vicki och tre tikvalpar varav en väldigt liten. Sorgligt nog så lyckades vi inte klara två av dem men den tredje växer och mår bra, hon har mer än dubblat sin födelsevikt idag, en vecka gammal. 
               

                            
SE UCH Kangris Velvet Cake                                                     SE UCH Bondmorans Mint-Kokos

Ring eller maila för mer info....

En valp från oss säljs enligt SKK's regler och SSTS rekommendationer, den är registrerad i SKK, veterinärbesiktigad, dolda fel försäkrad, vaccinerad och avmaskad. Med valpen följer lite foder att börja med, leksaker, valphalsband och koppel, fäll/bädd med den välbekanta mamma/syskonlukten samt en pärm med viktiga papper och information om valpen. Vi bjuder på ett års gåvomedlemsskap i rasklubben SSTS (Svensk Specialklubb För Tibetansk Spaniel. 

Vi tappar självklart inte intresset för valpen när den flyttat utan vill att våra valpköpare hör av sig med bilder och lite nyheter om valpen då och då. Vill de nya ägarna ställa ut så tycker vi det är roligt men det är absolut inget krav.

Intresserad av valp från oss eller bara nyfiken på rasen?
Välkommen att kontakta oss antingen via mail eller telefon.