Planerade kullar     /   Tidigare kullar

 
Vi har gjort om parningen mellan Pippi (SE JV-13 SE UCH Kangris Princess Peach) och Knutte (SE UCH Kangris Knuckle Duster, första gången någonsin som vi gör om en kombination så det blir spännande. Vi är nöjda med förra kullen som föddes 2016-05-05 och alltså precis fyllt fyra år. Alla är trevliga, snälla och vackra individer och några har det gått bra för på utställning bla vår egen Vicki (SE UCH Kangris Velvet Cake). Valparna kommer att födas omkring den 8 juli om allt går som tänkt. Både Knutte och Pippi är testade fria från PRA 3 vilket innebär att kommande valpar blir hereditärt fria från just PRA 3. Båda är ögonlysta ua.

 

En valp från oss säljs enligt SKK's regler och SSTS rekommendationer, den är registrerad i SKK, veterinärbesiktigad, dolda fel försäkrad, vaccinerad och avmaskad. Med valpen följer lite foder att börja med, leksaker, valphalsband och koppel, fäll/bädd med den välbekanta mamma/syskonlukten samt en pärm med viktiga papper och information om valpen. Vi bjuder på ett års gåvomedlemsskap i rasklubben SSTS (Svensk Specialklubb För Tibetansk Spaniel. 

Vi tappar självklart inte intresset för valpen när den flyttat utan vill att våra valpköpare hör av sig med bilder och lite nyheter om valpen då och då. Vill de nya ägarna ställa ut så tycker vi det är roligt men det är absolut inget krav.

Intresserad av valp från oss eller bara nyfiken på rasen?
Välkommen att kontakta oss antingen via mail eller telefon.