Planerade kullar     /   Tidigare kullar

Lördagen den 3 mars 2018 föddes sju valpar hos kennel Kangris. Föräldrar till godingarna är *Knutte* SE UCH Kangris Knuckle Duster och *Upsi* Kangris Upsy Daisy. Upsi är utställd med ck, ett cert samt ett Bäst i Rasen.
Knutte är DNA-testad fri från PRA 3 och Upsi är heriditärt fri från PRA 3 och båda är ögonlysta ua i november 2017. Knutte och Upsi är trygga, snälla och stabila hundar.
Det är tre sobel hanar, en av dem är mörkt sobel med vita tecken och fyra tikar, två sobel och två black & tan. Upsi är en fantastisk mamma som tar väl hand om sina småttingar. 


Vill ni veta mer om valparna, ring eller maila....

 En valp från oss säljs enligt SKK's regler och SSTS rekommendationer, den är registrerad i SKK, veterinärbesiktigad, dolda fel försäkrad, vaccinerad och avmaskad. Med valpen följer lite foder att börja med, leksaker, valphalsband och koppel, fäll/bädd med den välbekanta mamma/syskonlukten samt en pärm med viktiga papper och information om valpen. Vi bjuder på ett års gåvomedlemsskap i rasklubben SSTS (Svensk Specialklubb För Tibetansk Spaniel. 

Vi tappar självklart inte intresset för valpen när den flyttat utan vill att våra valpköpare hör av sig med bilder och lite nyheter om valpen då och då. Vill de nya ägarna ställa ut så tycker vi det är roligt men det är absolut inget krav.

Intresserad av valp från oss eller bara nyfiken på rasen?
Välkommen att kontakta oss antingen via mail eller telefon.