Planerade kullar     /   Tidigare kullar

Vi har valpar!

Kull 2. 
SE UCH Kangris Ophelia Day (Daisi) x NORDJV-19 Kangris Yan Simmon (Simon). Båda föräldrarna är fria från PRA 3 och ögonlysta ua. Båda har utställningsmeriter, Daisi är svensk utställningschampion och Simon är utställd med bra resultat, fyra reservcert och titeln nordisk juniorvinnare 2019. Båda föräldrarna är trevliga gulliga tibbar. 

Fredagen den 17 januari 2020 föddes Daisis och Simons valpar, det blev sex stycken, tre hanar, två particolour och en sobel som troligen blir röd samt 3 tikar, två particolour och en sobel som troligen blir röd. Allt gick bra och Daisi är en fantastisk mamma som tar väl hand om sina små.


 Kull 1.

 Kangris Upsy Daisy  (Upsi) x Twix Calisto Toffee (Hachi).

Upsi är fri från PRA 3 via sina föräldrar och både Upsi och Hachi är ögonlysta ua. Båda föräldrarna är utställningsmeriterade, Upsi har cert och Hachi har reservcert, båda är gulliga trevliga tibbar.

Den 16 januari 2020 föddes Upsis och Hachis valpar. Det blev hela 7 stycken, 2 hanar, en tricolor och en sobel samt fem tikar, alla sobel i olika nyanser. Allt gick bra och Upsi är en fantastisk mamma som tar väl hand om sina små. En av tikarna ville inte öka i vikt så hon somnade in efter några dagar. Sorgligt men nu gläds vi åt de andra sex som växer och mår bra.
 

En valp från oss säljs enligt SKK's regler och SSTS rekommendationer, den är registrerad i SKK, veterinärbesiktigad, dolda fel försäkrad, vaccinerad och avmaskad. Med valpen följer lite foder att börja med, leksaker, valphalsband och koppel, fäll/bädd med den välbekanta mamma/syskonlukten samt en pärm med viktiga papper och information om valpen. Vi bjuder på ett års gåvomedlemsskap i rasklubben SSTS (Svensk Specialklubb För Tibetansk Spaniel. 

Vi tappar självklart inte intresset för valpen när den flyttat utan vill att våra valpköpare hör av sig med bilder och lite nyheter om valpen då och då. Vill de nya ägarna ställa ut så tycker vi det är roligt men det är absolut inget krav.

Intresserad av valp från oss eller bara nyfiken på rasen?
Välkommen att kontakta oss antingen via mail eller telefon.