Planerade kullar     /   Tidigare kullar

Tyvärr så blev det inga valpar mellan Pippi och Ville, Pippi var bara skendräktig, vi gör ett nytt försök nästa gång Pippi löper vilket borde bli våren/sommaren 2020. Vi har ännu inte bestämt om det blir Ville igen eller om vi byter hane eftersom det inte blev några valpar nu trots flera bra parningar. 

Vi planerar att para Daisi (SE UCH Kangris Ophelia Day) och Upsy (Kangris Upsy Daisy) när de börjar löpa. Mer info under Planerade kullar. 

En valp från oss säljs enligt SKK's regler och SSTS rekommendationer, den är registrerad i SKK, veterinärbesiktigad, dolda fel försäkrad, vaccinerad och avmaskad. Med valpen följer lite foder att börja med, leksaker, valphalsband och koppel, fäll/bädd med den välbekanta mamma/syskonlukten samt en pärm med viktiga papper och information om valpen. Vi bjuder på ett års gåvomedlemsskap i rasklubben SSTS (Svensk Specialklubb För Tibetansk Spaniel. 

Vi tappar självklart inte intresset för valpen när den flyttat utan vill att våra valpköpare hör av sig med bilder och lite nyheter om valpen då och då. Vill de nya ägarna ställa ut så tycker vi det är roligt men det är absolut inget krav.

Intresserad av valp från oss eller bara nyfiken på rasen?
Välkommen att kontakta oss antingen via mail eller telefon.