Nyårsafton 2022 

2022-12-31

Längesedan som nyheter uppdaterades så här har hänt mycket sedan dess. Vi har haft några valpkullar, fått ytterligare två änglahundar och behållit ett par yngre förmågor. 

Under 2022 har vi inte haft några valpkullar utan satsat på utställningsbiten. Betty (Kangris Betty Barclay) har fått 2 cert och Alice (Kangris Alyssa Parti Beauty) har fått ett cert och några bästa tikplaceringar. 

Simon (LT CH NORD JV-19 Kangris Yan Simmon) har ställts ut en del och fått ytterligare reservcert. Frida och Monica Söderqvist var snälla och erbjöd sig att ta med sig Simon till 3 dagars internationella utställningar i Litauen eftersom de inte hade någon egen hane att ställa. Simon fick cert alla tre dagarna, 1 reservcacib och 2 cacib vilken innebär att han nu är Litauisk champion och behöver 2 cacib till i två länder för att bli C.I.B. Stort TACK Monica och Frida. 

Vår veteran Pippi som fyllde 10 år i juli har tävlat i veteranklass och blivit BIR 7 ggr och BIM 1 gång. Hon älskar utställningar och tycker det är så roligt i ringen. 

Nu ser vi fram emot 2023!

Planen är att para Vicki (SE UCH Kangris Velvet Cake) när hon börjar löpa, troligen ganska snart eftersom Betty börjat. Vi ska också hinna med några utställningar och en exteriörbedömning under februari, som Devin (Kangris Emporio Armani) är anmäld till. 

Vi ska också försöka hinna uppdatera nyheter med lite av det som hänt tidigare under åren. 

Vi tackar också alla våra vänner runt ringarna och speciellt de som hjälpt oss med uppfödargrupper på årets utställningar. 

Några bilder från året som varit kommer här under.

Simon på en strand i Lettland när han var med Monica och Frida till Litauen. 

Pippi (SE JV-13 SE UCH Kangris Princess Peach) blev BIR-veteran i Borås 1 juli 2022. BIM-veteran blev Helena Jacobssons Neville (Twist ´N Shout Ne-Va-Da). Dömde gjorde Astrid Lundava från Estland.

Devin blev BIR-valp och slutade sedan som BIG 3 valp på Lilla Öland sommaren 2022. Så duktig vår lilla kille!