Hund 2017 i Stockholm

2017-12-28

Fredagen den 15 december åkte Matz och jag och fem av tibbarna till Sussie och Kenth i Knivsta. Fredagskvällen firade vi Sussie som fyllde år med lax från Timmernabben samt goda tillbehör. 
Lördag morgon tog vi bilen till Älvsjömässan, Sussie och jag och tre av mina hundar. Knutte ställdes i veteranklass, Vicki i unghundsklass och Daisi i öppenklass, alla tre fick excellent och  fina kritiker av rasdomare Lisa Molin. Knutte visades fantastiskt bra av min brorsdotter Vilma som är så duktig med alla hundar hon får visa. Efter bedömningen gick vi runt och tittade bland allt som fanns att shoppa, drack kaffe i Breeders Corner och hade trevligt en stund. 
Söndag morgon tog vi pendeltåget in till Älvsjö, Vilma mötte upp på tåget och tog över Daisi som hon skulle tävla i seniorhandling med under dagen. 
Vi hade en trevlig dag på Mässan, träffade folk som vi inte träffat på länge och tittade på Vilma och Daisi när de tävlade tillsammans. De skötte sig jättebra men fick ingen placering den här gången. 
Tack Sussie och Kenth för trevliga dagar hos er. Inga bilder från bedömningen den här gången.
En bild på Vilma och Daisi lyckades det bli iaf...