*Betty* Kangris Betty Barclay född 2020-09-20

Bettys föräldar är SE UCH Kangris Velvet Cake och SE UCH Bondmorans Mint-Kokos, båda två trygga och trevliga individer vilket märks på Betty. Hon är en trygg och gullig liten tik som leker mycket med Alice, Simon och mamma Vicki.

Betty är hereditärt fri från PRA3 via sina föräldrar. Vi ser fram emot att följa denna lilla tjejs vidare utveckling och hoppas att vi får möjlighet att träna henne som valp på någon inofficiell utställning till våren 2021.
Någon valputställning blev det inte för Betty, hon debuterade i juniorklass, i Kalmar, SSTS Sydosts utställning. Där fick hon excellent och en fin kritik. Vi hann också med SSTS CS utställning i Falkenberg, excellent och 1a i klassen med ck. Ett par inofficiella utställningar för träning har vi också hunnit med. Nu ser vi fram emot 2022 och hoppas att utställningarna kommer igång på allvar då. 
Betty har ställts ut en del sommaren 2022 och har hunnit få två cert så nu ser vi fram emot kommande utställningar eftersom Betty fyllde 2 år den 20 september 2022 och står för championatet.